*...egy pillanatnyi varázslat...*

magyar idézetek.
~ szerelem.
~ barátság.
~ fájdalom.
~ szomorú.
~ vidám.
~ ballagás.
~ élet.
~ halál.
~ álom.

angol idézetek.

~ szerelem.

dalszövegek.

filmek.

sorozatok.
people.
Indulás: 2009-01-23
 

1. Hihetetlen mennyi fájdalmat okoztál már nekem, de az még inkább hihetetlen, hogy még így is szeretlek téged…

2. A szerelem csak egy fejezet a fiú életében, de a lány számára ez az egész könyv.

3. Az ember 100 dolgot akar; 89 és felet megkap.9-et megszerez. Felet befejez.. és abba az egybe hal bele, ami nem lehet az övé!

4. Hiába szeretjük egymást, ez csak barátság. Az egyik legjobb fajta. Egyszer majd rájövünk, hogy ez igazi szerelem volt. De addigra késő lesz.

5. Az igazi ok az, hogy azért vagytok túl rajtad, mert most látom, csak hogy ki is vagy valójában. 

6. Az ember 100 dolgot akar; 89 és felet megkap.9-et megszerez. Felet befejez.. és abba az egybe hal bele, ami nem lehet az övé!

7. Szerelmes voltam belé, de nem annyira, hogy ez mindent megváltoztasson: csak ahhoz volt elég, hogy mindkettőnket meggyötörjön.

8. A nagy szerelem sem olyan, mint a versekben.
Van a mámor meg a szenvedély,
de később csak a fájdalom marad.
És az utóbbi sokkal tovább tart.

9. Szerelmes voltam, de egy nap véget ért, bár megfogadtam nem sírok senkiért. Mégsem tudtam ott így elhagyni, hogy ne lásson engem úgy halkan sírdogálni... 

10. Ha majd sírom mellett állsz, s engem többé nem látsz, írd a homokba csendesen, őt valaha szerettem... 

11. Amikor azt mondod: "Feladom!", gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: "Egek, micsoda lehetőség! 

12. Kifényesítheted cipőd, 
viselhetsz öltönyt, fésülheted a hajad,
és lehetsz nagyon csinos, 
elrejtheted arcod egy mosoly mögött.
Csak egy dolgot nem titkolhatsz el: 
azt, amikor belül összeroppansz.

13. Várni kell, ha valami késik,
Tűrni kell, ha valami rossz.
Sírni kell, ha szívünk vérzik,
remélni kell, ha bíztat a sors.
Emléket őrizni kell, ha szép,
Feledni akkor is, muszáj ha nehéz.

14.Fájdalom az, hogy amikor a szerelem ott van melletted, És te nem tudod neki bevallani.  Fájdalom az, amikor tudod mit nem szabadna érezni, és mégsem tudsz ellene mit tenni. Fájdalom az, amikor szenvedni látod azt, akiért mindent megtennél. Fájdalom az, amikor csendben maradsz, pedig ordítanál.15.

16. Akkor a legelviselhetetlenebb valakinek a hiánya, mikor melletted ül, de tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

17. Nem akartam szeretni őt, ki akartam irtani a szívemből a szerelem csíráját is, de most, hogy újra látom, ezek a csírák új erőre kaptak, kizöldültek. Szerettem, nagyon, pedig Ő rám se nézett.

18. Még annyi mindent mondhatnék neked, mégis évek óta írok egy levelet. Csak egyetlen sornyi hazugság - röviden: Már megtanultam élni nélküled...

19.  Nehéz dolog az, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb az, ha hiába szeretsz.

20. Igazán attól fáj az ütés, kitől simogatást várnál, s nem adhatod vissza, mert rögtön belehalnál.

21. Amit nem kaphatunk meg, azt örökké szeretjük...

22. Az ember képes megszokni a magányt, de ha a magány csak egyetlen napra is megszűnik, utána kezdheti a megszokást előről.

23. A szívem teljesen összetört... a lelkem még él, de nagyon meggyötört...

24. Fáj, hogy mennyire szeretlek... mert ha rád nézek, látom, hogy ez téged mennyire nem érdekel.

25. A nagy szerelem sem olyan, mint a versekben. Van a mámor, meg a szenvedély, de később csak a fájdalom marad, és az utóbbi sokkal tovább tart.

26. Néha olyan jó lenne újból gyereknek lenni... ha lehorzsolod a térded, az nem fáj annyira, mintha összetörik a szíved.

27.  Nem az az igazi fájdalom, melytől könnyes lesz a szem, hanem amit egy életen át könnyezve hord csendesen.

28. Hetek óta megtorpanok, ha szerelmespárokat látok az utcán. Csak bámulom a végtelennek tetsző csókjaikat, szenvedélyes veszekedéseiket, nézem a láthatatlan köteléket, mely ott feszül rajtuk, idegeik között. Nézem őket és bölcs mosollyal elhallgatom a vérembe szivárgó fájdalmat.

29. Fájdalom az, amikor a szerelmed ott van melletted, és te nem tudod neki bevallani, hogy szereted.

30. Hihetetlen, hogy mennyi fájdalmat okoztál már nekem, de az még hihetetlenebb, hogy még így is tudlak szeretni téged. 

31. Fájdalom az, amikor tudod, hogy ezt nem szabadna érezned, és mégsem tudsz ellene semmit sem tenni.

32. Fájdalom az, amikor szenvedni látod azt, akiért mindent megtennél.

33.  Tudod, mi az, szeretni valakit, s ha kérdik, büszkén letagadni? Minden utcán őt keresni, várni, s mikor jön, közömbös, durva arcot vágni? Becsülni, értékelni gondolatban, s lekicsinylően elítélni szavakban? Nem írni, mintha nem is érdekelne, s könnyekkel elaludni? Szemeddel mosolyogni, bár a szíved fájdalomban ég?

34. Vannak tökéletesnek tűnő emberek... minden tökéletes rajtuk... papíron minden stimmel. Egészen addig, amíg meg nem ismerjük őket. Igazán. Mert akkor rájövünk, hogy talán mások számára tökéletesek, nekünk viszont nem jönnek be.

35. Hiába szeretjük egymást, ez csak barátság. Az egyik legjobb fajta. Egyszer majd rájövünk, hogy ez igazi szerelem volt. De addigra késő lesz.

36. 3. Ha egyvalamit megtanult ebből az egészből, az az volt, hogy milyen könnyű elveszíteni valamit, amiről azt hitte, hogy örökké az övé lesz.

37. Minden jónak vége szakad egyszer, ez ellen nincs sajnos gyógyszer, de ha már menni kell, menjünk el szépen, mint egy hullócsillag, lángolva az
égen... 

38. Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed! És hogy milyen fontos is neked, csak akkor tudod, ha már nincs veled.

 

39. Bűn az élet, de meghalni félek..
Mert van egy fiú, kiért élek!
Ne higgy a fiúnak, mert gonosz és hiú,
Akárhogy szeret, megcsal, mert fiú!

40. Fiú-lány barátság: mindenki tudja, hogy van, de még senki sem találkozott vele...

41. Hidd el, én olyan hálás vagyok a sorsnak, hogy minket összehozott, és megmutatta a lényeget: vannak még igazi seggfejek.

42. A szerelem egy mosollyal kezdődik, egy csókkal folytatódik, és egy könnycseppel ér véget.

43. Ha majd egyszer elrepülsz mással, és engem itt hagysz törött szárnnyal, akkor nem érted a lényegét, egy ember neked adta az életét!

44. Vannak dacos ajkak, amik soha nem mesélnek, de reggel a könnyes párnák mindent elmesélnek.

45. Még szomorú se vagyok, megszoktam a szörnyű világot annyira, hogy néha már nem is fáj... undorodom csak.

46. Nincs szomorúbb, mintha egy vasúti sín a párjába szeret.

47. Végignéztem, ahogy a falak összeomlanak körülöttem, de nem hiszem, hogy újra tudnám őket építeni.

48. 7 másodperc, tudod te is, röpke idő az életben, de ha csak eddig szeretnél is, nekem már érdemes volt megszületnem.

49. Ahányszor az emberek megkérdezik: ti jártok?, el sem tudod képzelni, milyen fájdalmas azt mondani: nem, csak barátok vagyunk.:(

50. Egy másodperc alatt csókolhatsz, egy perc alatt szakíthatsz, de sohasem felejthetsz.

51. Ez a legnagyobb fájdalom az életben, mikor az ember szeret valakit, és nem tud vele élni. [Márai Sándor]

52. Úgy is el lehet válni, hogy még szereted a másikat, csak nem tudsz vele élni.

53. Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.

54. Választhattam a fájdalom és a semmi között, és én a semmit választottam. [Stephenie Meyer - New Moon]

55. Fáj az igazság, de még jobban fáj, ha az igazat tagadják!

56. Adj még egy percet, hogy megértsd, mit érzek, adj még egy percet, kérlek várj, adj még egy percet, hogy elmondhassam, mennyire fáj!

57. Azt hittem, ne tud szeretni senkit. Tévedtem... Engem nem tudott szeretni!

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
friss.

2011. január 29. ~ 
magyar idézetek: szerelem.

 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!